In the past year the monumental Shell headquarter in The Hague, The Netherlands have been fully renovated. A building with still an old exterior but fully sustainable and brand new from the inside! For this extensive renovation we have delivered and installed our glass partition walls. With these walls known for their flexibility we ensure a sustainable and future proof interior design.

Shells Dutch headquarter is a 25.000 square meter building which is a national monument dated from 1917. The building has been used as an office for over a century. During the renovation this magnificent old building has been made future proof.

Maars delivered its Panorama and Horizon wall systems. Both walls are certified with Cradle to Cradle Silver. The glass walls are combined with Flush Glass Deur which creates a seamless connection with the walls.

Panorama is a double glazed wall system known for its high flexibility without having to compromise on acoustic performances. Horizon is a single glazed wall system, the main feature of Horizon is its minimalistic design. Both glass walls are on one or both sides installed using Polar White glass, this creates a really unique design.